Încurcătură macabră în vestul țării. O familie a îngropat bunicul altora după...

Încurcătură macabră în vestul țării. O familie a îngropat bunicul altora după o confuzie la morgă

0
DISTRIBUIȚI

O familie din Valea Jiului a trecut prin momente stânjenitoare, la morga spitalului din Petroşani, unde s-a prezentat pentru a ridica trupul neînsufleţit al unei rude. Oamenii au primit un cadavrul altui bărbat, iar la scurt timp au aflat că trupul bunicului lor fusese luat de altă familie, privegheat şi îngropat creştineşte în Vulcan, a transmis adevarul.ro.

Cei doi vârstnici, cu o statură similară, ale căror cadavre au fost încurcate la morgă, au decedat sâmbătă, fiecare având în jurul a 70 de ani, cu probleme cardiace, şi au fost aduşi la morga spitalului din Petroşani.


„Rudele nu l-au recunoscut pe cel preluat de la morgă, au crezut că este al lor. A stat trei zile în priveghi, l-au văzut oamenii. Chiar şi ieri când le-am adus la cunoştinţă confuzia, ei o tot ţineau pe a lor că a fost mortul lor. Când s-au dus la morgă, l-au găsit pe al lor. Îngropaseră pe altul. Erau bărbaţi în vârstă, de aceeaşi statură”, a precizat procurorul Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

El a adăugat că în urma confuziei de la morgă, de care nu şi-au dat seama oamenii care au preluat cadavrul şi l-au îngropat, va fi dat un ordin de exhumare, pentru ca familia care a reclamat incidentul să recupereze trupul rudei sale. „A fost întocmit dosar penal pentru profanare de morminte, iar angajaţii spitalului vor fi audiaţi”, a precizat, pentru sursa citată, procurorul Darius Roman.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.