Dragnea: Nu mă pot delimita de Iliescu. Dosarul Revoluției e o mascaradă

Dragnea: Nu mă pot delimita de Iliescu. Dosarul Revoluției e o mascaradă

0
DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea a spus la Craiova, întrebat, în contextul trimiterii în judecată a dosarulului Revoluţiei, dacă va lua o poziţie faţă de Ion Iliescu, fostul lider al PSD, că nu se poate delimita de acesta.


Când ziarista i-a spus că Iliescu este acuzat şi în dosarul Mineriadei, Dragnea i-a răspuns: „Domnişoară (…) sunteţi din alt film, ce naiba?”.

După mitingul de la Craiova, Liviu Dragnea a fost întrebat de o ziaristă dacă se va limita în vreun fel de Ion Iliescu, în contextul dosarulului Revoluţiei.

„Dosarul Revoluției trimis de Lazăr la instanță este o mascaradă ca să încerce să abată atenția de la grozăviile care au ieșit la iveală despre el. Nu mă pot delimita de Ion Iliescu. Ion Iliescu este un om pe care îl apreciez, un om care a ținut România în granițele ei și în stabilitate între o perioadă foarte grea. Nu. Eu cred că este o mascaradă”, a răspuns Liviu Dragnea.

Ziarista a spus apoi că Ion Iliescu este acuzat şi în dosarul Mineriadei de infracţiuni contra umanităţii, iar Dragnea i-a răspuns: „Domnişoară, mai calm, uitaţi-vă că aici este atâta atmosferă, sunteţi din alt film, ce naiba?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.