Proiectul timișorean BAB a lansat videoclipul piesei „Today” VIDEO

Proiectul timișorean BAB a lansat videoclipul piesei „Today” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul timișorean BAB a lansat un nou videoclip pentru single-ul „Today”, melodie ce anunță un nou material discografic.

BAB este un proiect format pe fundalul muzicii electronice-experimentale, la începutul anului 2014. Este o combinaţie atipică, dar complexă, între elemente vocale şi influenţe ale genurilor jazz, blues, soul, pe baza cărora au fost lansate E.P.-ul „Seeing” (2014) şi discul LP „Ahead” (2015).


Albumul „In between” (2016), a schimbat puţin perspectiva prin care este conceput şi transmis mesajul, elementele vocale fiind şi mai prezente decât până acum, având că scop redarea cât mai concretă a ceea ce trăieşte defapt observatorul, lumea sa interioară fiind acum cea materializată. De-a lungul anillor trupa timişoreană a susţinut recitaluri în cadrul festivalurilor Airfield (Sibiu), Electric Castle (Cluj) sau Jazz TM (Timişoara), iar anul trecut formația a lansat E.P.-ul „Reworks”.

În luna aprilie a acestui an, trupa a susținut un concert în curtea de la Hostel Costel din Timișoara. Solista trupei BAB, Emanuela Alexa (EM), a avut mai multe colaborări alături de Silent Strike, inclusiv câteva melodii care au fost incluse pe coloana sonoră a serialului „Hackerville”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.