Puștanii din Timișoara cresc: Allover susține primul concert oficial VIDEO

Puștanii din Timișoara cresc: Allover susține primul concert oficial VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timișoreni sunt invitați joi 18 aprilie, de la ora 19.00, la Reflektor Venue, pentru a asista la primul concert al formației ALLOVER, evenimentul urmând să beneficieze și de o deschidere „neașteptată”: trupa Unexpected.

ALLOVER este o trupă de rock din Timișoara, cu o experiență de zece ani, care are la activ numeroase concerte în România, Ungaria și Serbia, precum şi participări la festivaluri importante din ţară (Revolution Festival, Plai Festival, Street Delivery, La Dâmburi șamd). Este cea mai tânără trupă care a concertat în cadrul festivalului de tradiţie pentru oraşul Timişoara, Timrock. Un deosebit impact asupra trupei a avut participarea acesteia la evenimentul caritabil “Împreună Rezistăm” , ocazie cu care au cântat pentru victimele incendiului din clubul Colectiv.

Trupa are o istorie de evenimente caritabile, respectiv de implicare socială, cum ar fi colaborările cu Asociaţia Little People şi Salvaţi Copiii, concertul-manifest din cadrul mişcării „Uniţi salvăm Roşia Montană!” sau „Concert pentru Timişoara”.
Trupa a debutat sub numele de ALL Friends Band, acronim al prenumelor celor trei membri fondatori ai trupei: Adam, Luca şi Lukas, iar în 2019, ca urmare a unor modificări de componență și stil, precum și a unui proces de maturizare, şi-a schimbat numele în Allover.

În momentul de faţă, membrii trupei sunt Cătălina Ciortea (chitară bass, backing vocals), Luca Dragu (lead vocals, chitară), David Mihai Popa aka DMP (baterie), Bogdan Potra (clape) şi Adam Suma (chitară).


Din formație au mai făcut parte şi Felix Suma (baterie), respectiv Lukas Kohl (chitară, clape). De-a lungul anilor, trupa a colaborat cu tineri artişti de succes precum Emilia Djonin, Patrick Cojerean, Cora şi Andreea Petrila sau Jacqueline Kohl.

Un moment de referinţă în istoria trupei a fost competiţia GBOB, la care s-au calificat în finala naţională, fiind singura trupă de minori care a ajuns în această etapă a concursului. În anul 2017 o compoziţie originală a trupei, „She’s Got The Move” a fost inclusă în cadrul compilaţiei „Made in TM”, lansată în format LP (vinil). Pe 14 februarie 2019, trupa a lansat piesa „Doar cu tine eu sunt eu”. Această piesă este prima compoziţie ALL Friends Band, precum şi ultima înregistrare oficială sub acest nume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.