Record Store Day se sărbătorește și la Timișoara: sesiune de autografe pe...

Record Store Day se sărbătorește și la Timișoara: sesiune de autografe pe vinil și concert cu membrii formației Luna Amară

0
DISTRIBUIȚI

Formația Luna Amară se pregătește pentru un dublu eveniment care va avea loc sâmbătă 13 aprilie la Timișoara, dedicat tuturor melomanilor. La doar câteva luni după lansarea albumului „NORD”, Luna Amară le oferă fanilor un cadou de zile mari – ediția pe vinil a celui de-al șaselea album al trupei.

„NORD” este un material puternic și revelator, care reunește 11 piese originale și ne prezintă configurația unui adevăr conștient, punându-ne în fața alegerii de a-l trece sau nu prin filtrul ignoranței. Materialul a fost remasterizat special pentru vinil de către Dan Georgescu @ Unda Recording și vine în ediție limitată, de doar 250 de bucăți. „NORD” va fi disponibil în varianta dublu vinil, transparent, de 12″, 180g, versiune pentru audiofili 45RPM.

Lansarea vinilului „NORD” va avea loc în Reflektor Venue, în cadrul unui concert programat pentru sâmbătă 13 aprilie, de la ora 21.


Biletele pentru acest eveniment costă 40 lei. Luna Amară înseamnă: Nick Făgădar – chitară, voce, Mihnea Blidariu – chitară, voce, Andrei Eugen Boțan – chitară, Sorin Moraru – bass și Răzvan Ristea – tobe. Și pentru că în data de 13 aprilie în lumea întreagă se sărbătorește Record Store Day, membrii formației Luna Amară vor susține o sesiune de autografe la Viniloteca, sâmbătă 13 aprilie, de la ora 15.00, unde cel mai nou material al trupei se va găsi la preț special în raft.

Record Store Day este un mod de a celebra cultura din jurul a multor magazine independente de muzică din întreaga lume, în care casele de discuri și artiștii îsi unesc eforturile pentru a sărbători muzica. Pe 19 aprilie 2008, Metallica a dat startul oficial pentru Record Store Day la Rasputin Music, în San Francisco, și de atunci această zi este sărbătorită în fiecare an în a treia sâmbătă din luna aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.