Ripensia vrea să facă uitat ultimul rezultat printr-o surpriză pe Cluj Arena....

Ripensia vrea să facă uitat ultimul rezultat printr-o surpriză pe Cluj Arena. Alexandru Pelici: „Aşa cum am făcut-o în deplasarea de la Clinceni”

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia UVT îşi propune să obţină din nou puncte afară de pe terenul unei candidate la promovare. Vineri, echipa din Ciarda joacă pe moderna arenă a lui „U” Cluj. Roş-galbenii vin după o înfrângere în derby-ul local cu ASU Politehnica iar Alexandru Pelici subliniază că lupta pentru evitarea retogradării e încă în toi.

„Ripi” a pierdut jocul cu alb-violeţii din postura de gazdă, dar e optimistă înaintea unei partide cu un club căruia s-a obişnuit să-i fie „Naş”. Pe lângă jocurile din trecut, în tur, roş-galbenii i-au provocat plecarea lui Adrian Falub după o remiză smulsă pe finalul întâlnirii de pe „Dan Păltinişanu”, în plus, în amintirea fanilor a rămas eliminarea „şepcilor” din Cupa României din urmă cu şase ani.

„Un meci important, aşa cum sunt toate pentru noi până în momentul în care vom fi salvaţi de la retrogradare.


Jucăm împotriva unei echipe care se pare că şi-a revenit după o uşoară perioadă în care au fost unele probleme acolo, vizavi de rezultate. O echipă care în ultimele două etape în deplasare a dat 14 goluri, dacă nu mă înşel, şase la Daco-Getica, opt la Brăila… Ne aşteaptă un meci dificil, au jucători experimentaţi, care au trecut şi prin Liga I… Sperăm să facem un joc bun şi, de ce nu, să ne întoarcem cu un punct sau trei, aşa cum am făcut-o în deplasarea de la Clinceni, unde am jucat cu echipa care e pe locul 1. Pentru asta trebuie să muncim, să alergăm mult, fim modeşti şi umili şi să dăm totul în teren”, a declarat Alexandru Pelici.

Ieri, ripensiştii au disputat un nou amical cu tinerii de la Centrul Naţional de Pregătire Timişoara. A fost un neobişnuit meci cu două reprize a 30 de minute plus încă una de 45. Scorul final a fost 3-2 pentru divizionara secund, prin „dubla” lui Monea şi reuşita lui Zaluschi. „Ca la toate jocurile, sunt bune jocurile-şcoală, de pregătire, în acelaşi timp dăm minute şi jucătorilor care au evoluat mai puţin. Putem să ne dăm seama dacă sunt pregătiţi sau nu…”, a explicat Pelici scoupul testării. Ripensia i-a folosit marţi contra CNP-ului pe: Păduraru – Ad. Popa, Hecsko, Apro, C. Toma – Burdeţ, Anghelina – Monea, Zaluschi, Dumiter – Mansour. Au mai intrat: Dobre – Străuţ, Tînc, Țieranu, Popovici, Drăghici, Dobie, Chera.

Roş-galbenii nu mai au probleme medicale. Singurii incerţi sunt Stoica, Străuţ (răcit) şi Ungureanu. Partida „U” Cluj – Ripensia se dispută vineri, de la ora 18.30 (Digi), în runda a 32-a a Ligii a II-a. Ardelenii au 66 de puncte şi ocupă locul 3. „Ripi” e pe 9 cu 39 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.