Schimbare radicală pentru Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara. Proiectul...

Schimbare radicală pentru Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara. Proiectul care o duce la nivelul următor

0
DISTRIBUIȚI

UPU judetean

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara va beneficia de o sumă importantă de bani pentru extindere și modernizare. În cadrul unui proiect european, care are o valoare de aproximativ un milion de euro, va fi construit un nou corp de clădire și va fi realizată o nouă sală de așteptare modernă.

Reprezentanții Consiliului Județean Timiș au anunțat că au făcut și un pas mare pentru ca acest proiect să fie materializat, prin lansarea licitației de proiectare și execuție.

“Construim un corp nou cu o suprafață la sol de 355 mp și o suprafață desfășurată de aproape 800 mp, cu subsol, parter și etaj.


La parter, se va amplasa o cameră pentru accesul ambulanțelor și o sală nouă de așteptare. De asemenea, vor fi create spații de decontaminare și deparazitare, camere de recepție și triaj, cât și grupuri sanitare. La etaj, vom crea și o sală de curs. Investiția va permite și schimbarea destinației unor spații administrative existente în cabinete de consultații, de mică chirurgie și de ginecologie, cu refacerea finisajelor”, a informat Consiliul Județean Timiș.

Valoarea estimată a contractului este de 4.4 milioane lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Din această sumă, 135.000 lei sunt rezervați serviciilor de proiectare. Durata contractului este de 25 de luni, șase luni de proiectare și 19 luni pentru execuția lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.