SCM Timişoara a pierdut duelul de clasament cu Craiova. Oltenii vor avea...

SCM Timişoara a pierdut duelul de clasament cu Craiova. Oltenii vor avea avantajul terenului propriu în play-off

0
DISTRIBUIȚI

Doar cu avantajul terenului propriu în play-off pus la bătaie, SCM Timişoara a pierdut în fieful lui SCMU Craiova, scor 83-88. Cele două echipe se vor reîntâlni în sferturile Ligii datorită poziţiilor din clasament. Violeţii aveau nevoie de un succes la cel puţin 26 de puncte pentru a face rocada cu gazdele în Grupa Roşie. Prin urmare bănăţenii îi vor vizita primii pe „juveţi” în lupta pentru un loc în semifinalele campionatului.

Jocul din Oltenia a fost abordat de bănăţeni cu o formaţie puternică. Primul sfert a fost acontat de „Leii bănăţeni” cu 22-12.


Până la pauză elevii lui Cristian Bota şi-au îmbunătăţit ecartul cu trei puncte: 49-34.

Baschetbaliştii alb-violeţi păreau aproape chiar de depăşirea Craiovei în clasamentul final al grupei, când pe parcursul sfertului 3 tabela a indicat 19 puncte în favoarea lor. SCM-ul ar mai fi avut nevoie de şapte pentru a urcat pe poziţia oltenilor, fără consecinţe notabile însă pentru play-off. Totuşi, gazdele au avut un final de pătrime pozitiv şi ultima parte a întâlnirii s-a reluat de la 68-60 pentru Komatina şi compania.

Sfertul final a dus însă şi la răsturnarea tabelei, deoarece acest segment a fost cedat cu scorul de

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Porter Troupe, cu 22 de puncte. Tot atâtea câte a realizat şi coşgheterul de azi al timişorenilor: Sherwood Brown. Pentru SCMT au mai punctat: Diculescu (6 puncte), Baciu (4), Stojadinovic (5), Pesakovic (11), Komatina (4), Vukosavljevic (15) şi Randolph (16).

SCM Timişoara a încheiat astfel Grupa Roşie pe locul 5 şi se va duel tot cu SCM U Craiova în sferturile de finală ale Ligii Naţionale. Oltenii au avantajul că vor disputa primele două jocuri acasă, în 24 şi 26 aprilie. Precum şi decisivul (6 mai) dacă e cazul. Lupta pentru un loc în careul de aşi e în sistemul cel mai bun din cinci jocuri. Iar primele partide pe terenul bănăţenilor vor fi abia pe 1 şi 3 mai.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.