SCM Timişoara nu a mai repetat figura din primul joc al play-off-ului....

SCM Timişoara nu a mai repetat figura din primul joc al play-off-ului. Oltenii au egalat situaţia „la general”

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara a pierdut meciul 2 al sferturilor de finală ale Ligii Naţionale. „Leii din Banat” au fost învinşi ieri seară cu 72-88 de către gazda SCM U Craiova. Elevii lui Cristian Bota au însă şansa de a tranşa calificarea în următoarele două partide, programate pe teren propriu.

Alb-violeţii au păstrat titularii din jocul 1, nu şi năravul. Nikola Pesakovic, Sherwood Brown, Dragoș Diculescu, Milos Komatina şi Vladan Vukosavljevic s-au aflat din primul minut în teren iar primul sfert a fost câştigat cu 16-13.


Oltenii au revenit în a doua pătrime. La pauză balanţa înclina în favoarea alb-albaştrilor: 40-36.

În sfertul 3 amfitrionii s-au desprins şi ultimele zece minute au pornit cu un ecart de 16 puncte în dreptul oaspeţilor de pe Bega. Sfertul al patrulea nu a schimbat cu nimic status-quo-ul şi astfel Craiova a egalat-o pe SCM Timişoara la general.

Cel mai bun marcator al partidei şi al „leilor bănăţeni” a fost Sherwood Brown, autor al unui double double: 22 puncte şi 11 recuperări. Ceilalţi realizatori ai alb-violeţilor au fost: Pesakovic (13 puncte), Vukosavljevic (13), Randolph (7), Stojadinovic (6), Baciu (6), Diculescu (3), Coconea (2). De partea cealaltă, Curry, cu 18 puncte, a fost coşgheterul lui SCM U Craiova.

Seria din sferturi, care se desfăşoară în sistemul „cel mai bun din cinci jocuri”, se mută acum la Timişoara. Cu două partide după următorul program: miercuri, 1 mai, de la ora 17.00, respectiv vineri, 3 mai, de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.