Traseu mai scurt pentru vaporașele de pe Bega, din cauza lucrărilor la...

Traseu mai scurt pentru vaporașele de pe Bega, din cauza lucrărilor la podurile din Iosefin

0
DISTRIBUIȚI

Anunț important făcut de reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara. Începând de joi, 4 aprilie, vaporașele vor circula pe un traseu mai scurt pe Bega. Decizia a fost luată ca urmare a lucrărilor la podurile din zona Iosefin.

„Începând de joi, 4 aprilie 2019, transportul public pe Bega se va efectua pe sectorul navigabil staţia Sfânta Maria – staţia Mihai Viteazul (Uzina de Apă) şi retur.


Din cauza lucrărilor ce au loc la Podul Ştefan cel Mare, circulaţia vaporettelor se opreşte în aval, staţiile Ştefan cel Mare, Constantin Brâncoveanu şi Ardealul fiind suspendate. Circulaţia vaporettelor pe acest tronson va fi reluată după terminarea lucrărilor la Podul Ştefan cel Mare”, a informat STPT.

Pe de altă parte, Nicolae Robu s-a lăudat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, că duminică, un număr uriaș de călători au ales să se plimbe cu vaporașele pe Bega.

„Cei care efectuează lucrările la cele două poduri ne-au transmis că solicită să nu mai treacă vaporașele pe sub poduri pentru că efectuează lucrări care ar pune în pericol securitatea și vom ține cont de solicitarea lor, evident. Duminică s-au bătut toate recordurile, 2.700 de călători au folosit vaporașele și au fost cozi mereu. Ne bucură confirmarea a ceea ce deja s-a prefigurat de anul trecut. Și anume, a faptului că vaporașele sunt foarte agreate și că ceea ce am făcut este un succes. S-a reluat și transportul public cu succes, dar nu s-a ajuns încă la cifrele care au fost în ultima parte a anului 2018, când am trecut frecvent peste o mie. Acum am fost mereu sub o mie de locuitori pe zi, dar pe măsură ce vremea va deveni mai frumoasă, și numărul de călători va crește”, a precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.