Alegeri europarlamentare. Mai multe secții de votare din Timișoara și-au modificat sediile

Alegeri europarlamentare. Mai multe secții de votare din Timișoara și-au modificat sediile

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a făcut un anunț important referitor la alegerile europarlamentare care vor avea loc în data de 26 mai. Potrivit reprezentanților instituției, alegătorii din Timișoara pot să verifice secția unde vor vota la alegeri accesând site-ul www.primariatm.ro, secţiunea „Alegeri europarlamentare 26 mai 2019 /Delimitarea secţiilor de votare din Municipiul Timişoara”, precum şi înscrierea în listele electorale permanente la secţiunea: https://www.registrulelectoral.ro/sectiunea_publica.html.

De asemenea, Primăria Timișoara informează că au fost efectuate modificări la delimitarea secțiilor de votare, față de alegerile precedente.


Astfel, mai multe secţii de votare şi-au schimbat sediul faţă de alegerile precedente.

Este vorba de secţiile de votare nr. 5, 6 și 7 de la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau – Corp clădire Școala cu clasele I-IV din P-ța. Unirii, nr. 7 s-au mutat la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau din Str. Gheorghe Lazăr, nr. 2; secţiile de votare nr. 15, 16 și 17 de la Fundația Ioan Slavici, din Str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 15 s-au mutat la Şcoala Gimnazială nr. 7 Sfânta Maria din Str. Ion Ionescu de la Brad, nr.2; secţiile de votare nr. 157 şi 158 de la Grădinița nr. 19 str. Martir Vasile Balmuș ( Luminii) nr. 22, s-au mutat la Școala Gimnazială nr. 30 din Str. Aștrilor, nr. 13; secţiile de votare nr. 163 și 183, 184 (care dupa renumerotare au nr. 164 și 165) de la Colegiul Tehnic Energetic Regele Ferdinand I, Str. Renașterii, nr. 24/A, s-au mutat la Liceul de Arte Plastice (fostul Grup Școlar Tudor Tănăsescu) din Str. Lorena, nr. 35; secţiile de votare nr. 205 şi 206 de la Telekom România Communications str. Torac, nr. 45-47, s-au mutat la Școala Gimnazială nr.1 din Str.Comănești, nr. 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.