ALERTĂ Secție de votare din Timișoara, închisă după ce a dispărut o...

ALERTĂ Secție de votare din Timișoara, închisă după ce a dispărut o ștampilă UPDATE 3 Incident dubios într-o altă secție de votare

0
DISTRIBUIȚI

Biroul Electoral Județean Timiș a fost sesizat, în urmă cu puțin timp, de un incident grav petrecut la secția 74 de la Liceul „Grigore Moisil” din Timișoara – a dispărut o ștampilă de vot.


S-a dispus oprirea activității în secția de votare și s-a solicitat forțelor de ordine să verifice dacă ștampila este cumva în secție. Dacă nu va fi găsită în secție, se va relua procesul electoral. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Secția va fi închisă cel puțin până la ora 19.30, în timp ce se fac verificări. În interiorul secției se află un echipaj de Jandarmerie, fiind solicitate inclusiv imagini de pe camerele de pe supraveghere pentru lămurirea situației.

UPDATE 2 Ștampila nu a fost găsită în secția de votare, iar procesul electoral a fost reluat, urmând ca oamenii legii să continue ancheta.

UPDATE 3 Incident cel puțin ciudat în secția de votare numărul 55, aflată în incita Liceului „Henri Coandă” din Timișoara. La un moment dat, unul dintre membrii comisiei au auzit o pocnitură, după care toți cei prezenți au simțit că îi ustură ochii, unele persoane acuzând o senzație de vomă. Aceștia au chemat poliția și au deschis geamurile pentru a aerisi bine încăperea, procesul electoral nefiind întrerupt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.