Informatica Timişoara a realizat eventul la Under 19! Bănăţenii au repetat figura...

Informatica Timişoara a realizat eventul la Under 19! Bănăţenii au repetat figura într-o finală contra echipei din Târgu Mureş

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frf.ro

Parcurs de senzaţie al tinerilor de la Informatica Timişoara, calificaţi la turneul final al campionatului sub 19 ani de la Piatra Neamţ. Echipa bănăţeană a învins-o în ultimul act, aşa cum a făcut-o şi în Cupa României, pe CSM Târgu Mureş, şi tot la o diferenţă de trei goluri. A fost acum un 4-1 care a consfinţit un event în premieră la acest nivel.

Mihnea Toader a deschis scorul în prima parte, în minutul 13, după o acţiune în banda stângă, încheiată cu un şut pe jos, în cros, pe „sub” portar. Timişorenii şi-au mărit avantajul în partea secundă după ce acelaşi Toader l-a servit în faţa porţii pe Grosu, care a trimis din apropiere în plasă.


Mureşenii au redus foarte rapid din inferioritate după o fază oarecum asemănătoare. „Info” a refăcut însă diferenţa după un corner cu repetiţie al lui Nastai, a doua oară Gavrilă a trimis cu piciorul în poartă, mingea „scoasă” „la schemă”. Pe final ardelenii au riscat cu portarul în atac iar Grosu a profitat, stabilind scorul final, 4-1, cu un şut din propria jumătate.

Informatica Timişoara câştigase cu 5-1 semifinala cu West Deva, după ce au înregistrat victorii pe linie şi în fazele anterioare ale competiţiei. Gruparea de pe Bega, care mizează din acest sezon pe mai mulţi juniori la nivel de seniori, îşi adjudecase şi Cupa după un duel tot cu ardelenii, pe 7 martie a fost 5-2 pentru bănăţeni. Gruparea timişoreană a arătat totodată că e încă „vie” după ce nivelul salarial a scăzut pentru prima garnitură pe fondul problemelor din ultima perioadă.

Informatica Timișoara: Theodor Lungu, Thomas Toth, Sergiu Gavrilă, Mihnea Toader, Andrei Grosu, Darius Nastai, Isfan Budai, Andrei Stănilă, Zabar Kovacs, Denis Dan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.