SCM Politehnica şi-a „prelungit” sezonul după ce a pierdut la Focşani. „Decisivul”...

SCM Politehnica şi-a „prelungit” sezonul după ce a pierdut la Focşani. „Decisivul” pentru locul 7 e programat la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliştii alb-violeţi nu au reuşit să se impună şi pe terenul moldovenilor după ce au câştigat acasă primul meci din seria „cel mai bun din trei jocuri” pentru ocuparea locului 7 la finele sezonului 2018-19.


A fost astăzi CSM Focşani – SCM Politehnica 36-31 în meciul 2 astfel că e nevoie de o a treia partidă pentru departajare. Jocul decisiv va fi pe terenul timişorenilor.

Dacă alte partide încep cu întârziere, partida de azi de la Focşani a început cu zece minute mai devreme. Gazdele au condus şi la pauză, scor 16-13, într-un joc în care bănăţenii au avut mai multe absenţe. Pe lângă Şania şi Dragas nu a făcut deplasarea nici Cristi Fenici, după decesul tatălui său. Meciul a fost destul de echilibrat în partea a doua, până spre final, când echipa din Focşani a reuşit să se impună cu aceeaşi diferenţă înregistrat în primul joc, dar în favoarea alb-violeţilor. În acel meci Poli a câştigat cu 33-28 iar dacă bănăţenii se impuneau azi ar fi încheiat seria cu 2-0 la general.

Meciul 3 pentru stabilirea formaţiei clasate pe 7 în Liga Zimbrilor se dispută miercuri, 29 mai, în sala „Constantin Jude” din Timişoara.

SCM Politehnica (marcatori): Cîmpan 2 goluri, Furak 1, Irimescu 1, Marjanovic 6, V. Milosevic 1, Neamţu 1, Orbovic 4, Păiuş 7, Pribanic 7, Trif 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.