Sfârșit de săptămână plin în Timișoara: carnaval cu concerte și fast food...

Sfârșit de săptămână plin în Timișoara: carnaval cu concerte și fast food FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1930454052">

O serie de nume binecunoscute melomanilor sunt prezente în acest sfârșit de săptămână la Timișoara, unde are loc The Carnival, un eveniment care se descrie ca fiind „cel mai mare eveniment de street food din Europa“.

Timp de trei zile, până duminică, la Muzeul Satului Bănățean oaspeții sunt așteptați cu preparate originale, artiști locali și internaționali și activități de street art într-o locație superbă. În prima seară a evenimentului, la fața locului au fost prezenți Asian Dub Foundation Sound System, Subcarpați, Gojira & Planet H, Les Elephants Bizarres, Cred că sunt Extraterestru, Basska și K-lu.

Conform unui anunț al organizatorilor, „Chicane DJ Set nu va mai putea fi prezent la The Carnival Timișoara, o modificare de ultimă oră intervenind în program, din motive de sănătate“. Sâmbătă la acest eveniment vor fi prezenți Vama, Golan, Sonique, 5 GaNG, Fab Morvan, Kaoma, Corina Chiriac, DJ Vadim și CS84 urmând ca în ultima zi a evenimentului, cea de duminică, la fața locului să fie prezenți Maru, Nouvelle Vague, Morcheeba, Grimus, The Mono Jacks și Robin & The Backstabbers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.