Spectacolul InCREDibil: Fericirea din perspectiva unei lumi descompuse în multe compromisuri individuale...

Spectacolul InCREDibil: Fericirea din perspectiva unei lumi descompuse în multe compromisuri individuale FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-801100152">

Vineri seara, la Sala 2 a Teatrului Național a avut loc premiera spectacolului inCREDibil de Mihaela Michailov, Peca Ștefan, Leta Popescu și Elise Wilk.

Regizat de Leta Popescu, spectacolul inCREDibil analizează fericirea din perspectiva unei lumi descompuse în multe compromisuri individuale. Personajele din această comedie amară caută să-și crească nivelul de fericire în cel mai la îndemână mod, respectiv mint și se mint încontinuu, căci minciuna este un drog inedit, contemporan. Fericirea este stricată de duplicitate, această rețetă sigură a eșecului: la scară mică, minciuna scurtcircuitează legăturile dintre oameni, dar la la scară mare, sufocă societatea.

InCREDibil, prin poveștile sale, fixează în timp și spațiu 11 variațiuni pe tema împlinirii și a ratării individuale și colective, și propune un moment de reflecție asupra responsabilității în evoluția – sau involuția – lumii în care trăim.

Distribuția spectacolului îi reunește pe actorii Matei Chioariu, Ion Rizea, Alina Ilea, Irene Flamann Catalina, Mirela Puia, Bogdan Spridion, Paula Maria Frunzetti, Romeo Ioan, Ana Maria Pandele Andone, Cristian Szekeres, Costa Tovarnisky. Spațiul vizual este construit de scenografa Oana Micu și de light designerul Lucian Moga.

Următorul spectacol va avea loc astăzi, sâmbătă, 4 mai de la ora 19, în aceeași locație. Biletele pot fi achiziționate de la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești” – str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2” – Parcul Civic), orar marți – duminică, între orele 11 – 19, sau online, pe www.tntimisoara.com. Elevii si studentii beneficiază de 75% reducere din prețul întreg, pensionarii și grupurile de peste 15 persoane, au reducere de 50%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.