Timişoara Saracens a urcat pe 2 după succesul de la Cluj. Campioana...

Timişoara Saracens a urcat pe 2 după succesul de la Cluj. Campioana îşi va întâlni „eterna” rivală în semifinale

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Timişoara Saracens / Facebook

Timişoara Saracens a încheiat sezonul regulat cu un succes facil pe terenul Universităţii Cluj, scor 44-20.


Victoria cu punct bonus ofensiv i-a urcat pe bănăţeni pe locul 2. Elevii lui Sosene Anesi au dobândit astfel avantajul terenului propriu pentru semifinale, acolo unde vor da piept cu vechea rivală din Baia Mare.

Lucrurile erau destul de clare în jocul de pe „Iuliu Haţieganu” încă de la pauză. Bănăţenii au avut un avantaj de 16 puncte, scor 26-10 după primul mitan prin eseurile lui Luke Samoa (2), Rupanu şi Tătăruş. Primul s-a şi ocupat de transformări, ratând doar o execuţie la una dintre încercările sale. Gazdele au „strâns” scorul printr-un eseu transformat şi o penalitate.

Partea secundă a mai adus câte un eseu în dreptul lui Samoa şi Morrison, ambele transformate de primul. „U” a dat o replică mai bună reuşind şi ea încă două eseuri, dintre care unul a şi fost concretizat cu încă două puncte.

În urma acestei victorii „sarazinii” au urcat pe locul 2 şi au dobândit avantajul terenului propriu pentru întâlnirea din semifinale. Aceasta va fi cu Baia Mare, grupare care a urcat pe locul 3 beneficiind la rândul ei de eşecul Stelei în faţa CSM-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.