USR Timiș, optimist după câștigarea alegerilor în județ: „2020 va fi anul...

USR Timiș, optimist după câștigarea alegerilor în județ: „2020 va fi anul schimbării în Timișoara”. Partidul caută candidatul care să-l „bată” pe Robu

0
DISTRIBUIȚI

După câștigarea alegerilor europarlamentare în județul Timiș și în Timișoara de către Alianța USR-PLUS, reprezentanții USR Timiș sunt optimiști că au șanse foarte mari să obțină victoria și la alegerile locale de anul viitor.

Astfel, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Dan Reșitnec, președintele USR Timișoara, a anunțat că a fost dat startul competiției interne pentru alegerea candidatului care se va „bate” cu Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara.

„La aceste alegeri a fost o mobilizare pe care n-am mai văzut-o niciodată în Timișoara. Ne pregătim pentru preluarea administrației și a guvernării în 2020. Cele mai importante sunt alegerile locale de anul viitor. Timișoara are nevoie de o schimbare a viziunii, este nevoie să schimbăm administrația.


Construim alternativa pentru 2020 și credem că anul 2020 va fi anul schimbării și aici, în Timișoara. Rezultatele acestor alegeri ne pun o responsabilitate enormă pe umeri și vom folosi timpul rămas să pregătim o echipă pentru alegerile locale și un program electoral. Primul pas este alegerea candidatului pentru Primăria Timișoara. Vreau să anunț că demarăm astăzi competiția internă a USR pentru desemnarea candidatului nostru pentru Primăria Timișoara pentru anul 2020. Competiția se va desfășura cu votul tuturor membrilor, este un vot democratic, transparent, deschis. Competiția începe de acum. Am câștigat cu cei din PLUS și sunt convins că împreună vom da noul primar al Timișoarei în 2020”, a afirmat liderul USR Timișoara.

Dan Reșitnec a precizat că această competiție internă este deschisă tuturor membrilor din USR Timișoara, dar și persoanelor care doresc să devină membri. Deocamdată, dintre cei care fac parte din USR Timișoara și-au arătat intenția de a se înscrie în competiție trei persoane. Dan Reșitnec a anunțat că nu se va înscrie. Concret, potrivit reprezentanților USR Timișoara, până pe 15 iunie, persoanele interesate se pot înscrie în competiție, urmând ca între 15 iunie și 18 iulie să se desfășoare campania internă. Candidatul USR pentru Primăria Timișoara va fi anunțat în data de 20 iulie.

„Am câștigat alegerile alături de PLUS, avem o colaborare la nivel local bună cu ei. Este foarte clar că pentru 2020 va trebui să mergem împreună, să propunem candidatul la Primăria Timișoara”, a precizat Dan Reșitnec.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.