Viorica Dăncilă, așteptată de peste 100 de protestatari, la Arad: „Orice om...

Viorica Dăncilă, așteptată de peste 100 de protestatari, la Arad: „Orice om îi este frică de Ardeal” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

viorica dancila

Viorica Dăncilă, premierul României, a fost așteptată, astăzi, în fața Prefecturii Arad, de peste o sută de protestatarii. O parte dintre ai au purtat tricouri albe cu mesajul „Nimic” și au ținut în mâini un afiș pe care au scris „Orice om îi este frică de Ardeal”. De asemenea, unii dintre protestatari purtau brățări cu mesajul „M… PSD”.

Manifestanții au scandat minute în șir în fața Prefecturii Arad, strigând „PSD, ciuma roșie”, „Demisia Dăncilă” sau „PSD, pui de mafioți”.


Viorica Dăncilă a intrat pe o ușă laterală în sediul instituției, iar potrivit Realitatea TV, ar fi declarat că „sunt siderată de ce strigă oamenii, sunt oameni fără proiecte. Eu acționez românește”.

Înainte de a ajunge la Prefectura Arad, Viorica Dăncilă s-a deplasat la Lipova, unde a semnat un proiect de reabilitare a podului rutier peste râul Mureș, în valoare de trei milioane de lei.

Vă reamintim că, astăzi, premierul României va face o vizită și în județul Timiș, la Giarmata și Dumbrăvița, preferând să evite Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.