Viorica Dăncilă, huiduită încă înainte de a ajunge. Cum a încercat primăria...

Viorica Dăncilă, huiduită încă înainte de a ajunge. Cum a încercat primăria din Giarmata să acopere scandările protestatarilor UPDATE Deputat PSD: „Pe voi cine vă plătește?” FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-801996078">

Prim-ministrul Viorica Dăncilă și-a continuat astăzi periplul prin Ardeal și Banat însă, deși a ales să evite Timișoara, nu a scăpat de scandările care i-au însoțit vizitele de la Cluj-Napoca sau Arad.

Astfel, în fața primăriei din Giarmata Vii au fost mobilizați zeci de jandarmi, fiind creat un perimetru delimitat de gardurile folosite de obicei la proteste. Protestatarii ținuți astfel la distanță scandau „PSD, ciuma roșie!”, „Hoții, hoții!”, „Rezistăm, nu cedăm!”, „Analfabeta!” sau „Jos PSD!”, și se foloseau de mai multe portavoci pentru a face gălăgie. Pe măsură ce te apropiai, însă, de clădirea primăriei din Giarmata, scandările celor câteva zeci de protestatari erau acoperite de muzica dată tare care răsuna din difuzoarele din zona instituției.

UPDATE În zonă au început să apară, pe rând, reprezentanți ai PSD, iar deputatul Matei Suciu, nu s-a lăsat intimidat de huiduielile protestatarilor, „contraatacând” cu „pe voi cine vă plătește”? Un protestatar șugubăț a venit imediat cu răspunsul: „150 de lei și protestez pentru tine”.

Unul dintre activiștii cunoscuți ai Timișoarei, Cristian Brâncovan, le-a transmis colegilor de protest că „indiferent cine trece pe aici, fie chiar Viorica Dăncilă, nu puneți mâna pe nimeni.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.