Cel de-al doilea candidat care s-a înscris în cursa internă a USR...

Cel de-al doilea candidat care s-a înscris în cursa internă a USR pentru Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

A fost făcut public numele celei de-a doua persoane care s-a înscris în competiția internă organizată de USR Timișoara pentru desemnarea candidatului care se va lupta cu Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara.

Dan Reșitnec, președintele USR Timișoara, a anunțat că după Dominic Samuel Fritz, și Aida Szilagyi a intrat oficial în competiție. Aida Szilagyi este de profesie inginer chimist și spune că își propune să vină cu o „viziune ecologică pentru Timișoara”.

„Am decis să intru în cursa internă a USR pentru funcția de Primar al Timișoarei. Bula mea nu mai este suficientă. La fel ca voi toți, am nevoie de un spațiu armonios și civilizat, am nevoie de aer mai curat, doresc să trăiesc într-un oraș modern, vibrant, cosmopolit și cred că Timișoara are acest potențial.


Suntem un partid responsabil și dorim să va oferim cea mai bună alternativă. Sistemul nostru intern, foarte democratic, oferă șanse egale candidaților și încurajează competiția, iar aceasta abordare este o premieră în politica din România. Doresc să construiesc pentru USR și această candidatură mă stimulează, fiind totodată o ocazie excelentă de a-mi promova ideile despre cum putem construi un oraș durabil. De profesie sunt inginer chimist, cu un master în chimia polimerilor și un doctorat în stadiul de finalizare în domeniul eco-eficienței. În ultimii 20 de ani am servit cauza dezvoltării durabile în calitate de formator, expert, manager de proiect sau promotor, în domenii precum: managementul mediului, gestionarea eficientă a resurselor și deșeurilor, combaterea schimbărilor climatice, ecoinovarea sau economia circulară. Așteptati-vă deci la o viziune ecologică pentru Timișoara. Stați pe aproape! Dl Robu nu e singur”, a scris Anda Szilagyy, pe Facebook.

Potrivit reprezentanților USR Timișoara, până pe 15 iunie orice membru USR se poate înscrie în această competiție internă, iar pe 20 iulie toți membrii USR Timișoara vor vota candidatul preferat, câștigătorul urmând a fi nominalizarea USR la primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.