Explozie într-un bloc din Timișoara, o femeie a fost rănită grav UPDATE...

Explozie într-un bloc din Timișoara, o femeie a fost rănită grav UPDATE Ce a făcut unul dintre polițiștii ajunși la fața locului FOTO

0
DISTRIBUIȚI

O puternică explozie i-a speriat pe timișorenii din zona Calea Șagului. Deflagrația a avut loc la etajul I al unui bloc de pe strada Mareșal Alexandru Averescu.

„Eram aici jos la xerox și am auzit o bubuitură puternică, am ieșit să văd ce s-a întâmplat”, a povestit o femeie din zonă. Geamul apartamentului în care a avut loc explozia a fost făcut țăndări, cioburile căzând pe două mașini parcate în apropiere, iar un ventialtor din apartament a fost aruncat în stradă.

La fața locului s-au deplasat pompierii, care se vor asigura că nu există riscul unei alte deflagrații și vor începe o anchetă pentru a determina cauza exploziei.

UPDATE Conform ISU Timiș, în urma incendiului, a ars mobilierul din bucătărie și a fost rănită o persoană de sex feminin, 41 ani, care prezintă arsuri pe o suprafață de aproximativ 50% din suprafața corpului.


Victima a fost transportată la spital, conștientă.

La fața locului a sosit și un echipaj de poliție. Unul dintre agenți, în loc să asigure zona pentru cercetările ulterioare, a luat ventilatorul care fusese aruncat de suflul exploziei în stradă și l-a aruncat tacticos la gunoi. Asta în condițiile în care colegul său discuta la telefon, cel mai probabil cu superiorii săi, întrebând dacă trebuie să rămână la fața locului până vor sosi criminaliștii pentru cercetări.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.