Patru muncitori care lucrează la autostradă, răniți după ce microbuzul care-i transporta...

Patru muncitori care lucrează la autostradă, răniți după ce microbuzul care-i transporta a intrat în pom. Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

Patru persoane au fost rănite, în această dimineață, într-un accident rutier, la ieșirea din localitatea Ilia, județul Hunedoara.


Șoferul unui microbuz în care erau muncitori care lucrează la autostrada Lugoj-Deva a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un copac.

Din primele cercetări, accidentul în care patru muncitori aflați în microbuz au fost răniți, s-a produs după ce şoferului i s-a făcut rău la volan.

„Accidentul rutier a avut loc la ieșire din Ilia spre Bretea Mureșană, fiind implicat un microbuz cu muncitori de la autostradă. Patru victime au fost duse la UPU, bărbați, cu contuzii membre inferioare și superioare, traumatisme craniene. Sunt conștienți, cooperanți”, a declarat Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

În microbuz se aflau muncitori care, luni dimineaţa, se îndreptau spre locul de muncă. Aceștia lucrează la autostrada Lugoj-Deva.

Polițiștii fac cercetări la fața locului. „În jurul orei 06.20, pe DJ 706A, între Ilia și Bretea Mureșană, un microbuz cu muncitori a lovit un copac, din cauza faptului că șoferului i s-a făcut rău la volan. Patru victime sunt transportate la spital.Traficul nu este blocat”, a spus Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.