Primarul Robu îi cheamă pe șoferi să se angajeze la STPT: Este...

Primarul Robu îi cheamă pe șoferi să se angajeze la STPT: Este stabilitate

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a susținut, în cadrul conferinței de presă de astăzi, că ar fi nevoie de cel puțin 50 de șoferi care să lucreze în cadrul Societății de Transport Public Timișoara.

Potrivit primarului Timișoarei, salariile pe care le vor primi șoferii vor fi unele bune și a ținut să îl laude pe liberalul Nicu Bitea pentru modul în care conduce societatea, după demiterea cu scandalul a lui Sorin Supuran.

„Încă avem nevoie de șoferi la STPT, de aceea fac un apel și acum, să vină la STPT pentru că salariile sunt bune, este stabilitate, salariile se plătesc și nu există pericol să se piardă locurile de muncă de către cei care își fac datoria.


Fără îndoială încă 50 de șoferi ne-ar prinde bine. Noua administrație condusă de Nicu Bitea a angajat deja peste 30 de noi șoferi, dar ne mai trebuie. Așa s-au îmbunătățit serviciile de transport public, prin achiziția de mijloace, dar și prin angajarea de șoferi”, a declarat Nicolae Robu.

Conform primarului Timișoarei, ca urmare a angajării de noi șoferi, pot funcționa zece linii de transport public școlar. „Nu știu câte orașe au zece astfel de linii”, a precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.