Timișorenii de la Phaser au lansat un nou single, „Spune-mi unde ești”...

Timișorenii de la Phaser au lansat un nou single, „Spune-mi unde ești” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană Phaser a lansat un nou single cu videoclip. Piesa se numește „Spune-mi unde ești” și surprinde momentele triste și nostalgia care apar în urma unei despărțiri.

„Spune-mi unde ești este despre partea mai puțin frumoasă a relațiilor – despărțirile. De multe ori la sfârșitul unei povești de dragoste unul din cei doi parteneri este afectat mai puternic și rămâne pentru o perioadă într-o stare de melancolie și căutare. Important este însă că întotdeauna există speranță pentru un nou început, nu e totul scrum”, declară membrii trupei.Muzica și versurile au fost scrise de cei de la Phaser.


Mixajul și masterizarea au fost realizate de George HORA de la Studio66.

Videoclipul a fost filmat într-un apartament spațios și elegant aflat într-o clădire istorică din zona Pieței Unirii din Timișoara. Pentru filmări trupa a colaborat din nou cu Seba MARU Films, împreună cu care au mai realizat videoclipuri precedente cum ar fi Indestructibil sau Călători.

În septembrie 2017, Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania. Anul 2018 a fost unul plin pentru trupă și a marcat și prima colaborare a lor cu un alt artist: au lansat împreună cu Octavian “Vita” Horvath de la Implant pentru Refuz piesa manifest Erou. La începutul anului trupa a mai lansat piesa Demon, primul single din 2019. Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.