Timişoara 89ers s-a calificat în finala Campionatului Naţional de Fotbal American. RoBowl...

Timişoara 89ers s-a calificat în finala Campionatului Naţional de Fotbal American. RoBowl 2019 e organizat în Timiş

0
DISTRIBUIȚI
Foto: firstdown.ro

Timişoara 89ers a câştigat semifinala de pe teren propriu cu rivala de la Cluj Crusaders. Echipa de pe Bega s-a impus cu 15-9 după un joc aprins pe arena „Textila”.


Finalele Campionatului Naţional de Fotbal American au o locaţie inedită – Ediţia a X-a a RoBowl-ului se va desfăşura la Ghiroda.

Clujenii, care câştigaseră ultima intâlnire din campionat, au deschis scorul azi printr-un fieldgoal. Bănăţenii au revenit insă pe tabelă prin touchdown-ul lui Valentin Cocrean, pe continuare Jones a realizat conversia şi a stabilit totodată scorul pauzei: 8-3.

In partea a doua ardelenii au ajuns şi ei in terenul de ţintă al bănăţenilor. „Ninersii” au mai punctat insă prin Babb şi Borza. Ultimul, responsabil cu punctul suplimentar.

In urma acestei victorii Timişoara 89ers s-a calificat in finala mare a RoBowl-ului, competiţia-spectacol pe care practic o va găzdui a doua oară. Dacă in 2014 bănăţenii pierdeau pe „Dan Păltinişanu” cu Bucharest Rebels, de această dată aceeaşi trupă din Capitală va fi infruntată, dar la Ghiroda, sâmbătă, 15 iunie, pe arena „Emilian Pavel”. Tot aici va avea loc in aceeaşi zi, dar mai devreme, finala mică dintre clujeni şi cealaltă bănăţeană implicată in CNFA – Reşiţa Locomotives.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.