Șeful USR Timiș, în comisia de negociere a candidatului Alianței 2020 pentru...

Șeful USR Timiș, în comisia de negociere a candidatului Alianței 2020 pentru prezidențiale

1
DISTRIBUIȚI

USR a decis, astăzi,  cine va participa la negocierile cu PLUS pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale. Comisia de negociere este formată din patru membri ai Comitetului Politic, doi membri ai Biroului Național și este condusă de președintele partidului, Dan Barna,

„După votul covârșitor din 26 mai, oamenii așteaptă de la noi pasul următor. Rezultatele de la europarlamentare ne arată clar că Alianța 2020 USR PLUS chiar poate fi forța politică ce va guverna în 2020.


Noi ne propunem să dăm și președintele României, și premierul. Responsabilitatea este uriașă pentru noi și, împreună cu Dacian Cioloș și colegii de la PLUS, vom căuta cele mai eficiente soluții pentru ca speranțele românilor să se materializeze, pentru ca România să revină la normalitate și să reparăm tot răul făcut de PSD și ALDE în ultimii ani”, a declarat Dan Barna, președintele USR.

Comisia de negociere este formată din patru membri ai Comitetului Politic, doi membri ai Biroului Național și este condusă de președintele partidului, Dan Barna. Cei patru membri aleși de Comitetul Politic sunt Lucian Stanciu-Viziteu, deputat USR, Cosette Chichirău, deputat USR, Allen Coliban, senator USR și Cristian Moș, președinte USR Timiș.

Cei doi membri din Biroul Național vor fi aleși săptămâna viitoare.

În următoarele două săptămâni, delegația USR va discuta cu reprezentanții PLUS și va prezenta câteva scenarii de colaborare la următoarea ședință a Comitetului Politic al USR, care va avea loc pe 22 iunie, la București.

USR și PLUS își propun să meargă împreună la toate alegerile care urmează – prezidențiale, locale și parlamentare. Obiectivul comun este să câștigăm alegerile parlamentare din 2020 și să dăm României un guvern onest și competent, se arată într-un comunicat USR.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.