Starea medicală a antrenorului Ionuţ Popa s-a înrăutăţit. ACS Poli cere sprijin...

Starea medicală a antrenorului Ionuţ Popa s-a înrăutăţit. ACS Poli cere sprijin pentru fostul ei tehnician

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa. Foto: Adrian Pîclișan

Starea de sănătate a antrenorului Ionuţ Popa s-a agravat în ultima perioadă. Fostul tehnician al lui ACS Poli, prezent ultima dată pe banca UTA-ei, e internat la Cluj, iar clubul timişorean a cerut sprijinul fanilor. Tratamentul tehnicianului, care a suferit un accident vascular, este unul costisitor pentru familie.

Popa (66 ani) a pregătit-o pe UTA în sezonul trecut, dar primăvara a intrat în concediu medical după ce problemele sale medicale s-au accentuat. ACS Poli a făcut un apel ca tehnicianul să primească sprijin în aceste clipe grele.

Iată mai jos comunicatul postat pe pagina clubului:

„Fostul nostru antrenor, Ionuţ Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent şi acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră.

Ne aducem cu toţii aminte de rezultatele extraordinare reuşite de Ionuţ Popa ca antrenor la Poli Timişoara: salvarea de la -14 puncte, o reuşită unică la nivelul Ligii 1, finala Cupei Ligii şi semifinala Cupei României, toate într-unul din cele mai spectaculoase sezoane din istoria fotbalului timişorean.


Mai presus de acestea, însă, reţinem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună şi culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru.

Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul:

Raiffeisen Bank
RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017

Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa.

Vă mulţumim!

Radu Birlică (administrator special)”

UPDATE Licitaţie în sprijinul său

Administratorul special al lui ACS Poli a pus la licitaţie online un tricou al lui Haruţ de la finala Cupei Ligii: „Prețul de plecare este de 8.000 RON, în speranța că această sumă va face o diferență semnificativă pentru Popică. Banii vor fi virați direct în contul fiicei lui Ionuț Popa, cel folosit și pentru restul donațiilor, iar tricoul va fi trimis prin curier către plătitor.

Cei care doresc să participe, sunt rugați să trimită un mesaj în privat pe pagina de Facebook a clubului. Licitația este deschisă până miercuri, 03.07.2019, ora 12.00″.

În sprijinul lui Ionuţ Popa a venit şi atacantul lui UTA, Ciprian Rus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.