Ripensia, „remontada” în a doua remiză la rând cu şase goluri. Roş-galbenii...

Ripensia, „remontada” în a doua remiză la rând cu şase goluri. Roş-galbenii vor juca un amical şi cu ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Roş-galbenii au reuşit să revină la Sânmartin în amicalul cu Luceafărul Oradea de la 0-3 la pauză. Ripensia a obţinut astfel al doilea 3-3 consecutiv în testele verii după egalul înregistrat în weekendul trecut acasă cu Dumbrăviţa. În altă ordine de idei formaţia pregătită de Alexandru Pelici va fi oaspete pe „Ştiinţa” sâmbătă, pentru ultima verificare înainte de startul Ligii a II-a.

Prima repriză pe terenul colegei de eşalon din judeţ a fost de coşmar pentru timişorenii din Ciarda. G. Paraschiv, cu o dublă (în minutele 15 şi 20), respectiv Vasile Pop (36), au dus scorul la unul de forfait pentru vizitatorii bănăţeni.

În a doua repriză a fost rândul lui „Ripi” să înscrie de trei ori şi să nu primească niciun gol. Mai întâi Fotescu a redus din diferenţă după o oră de joc. Apoi Călin Toma a făcut 2-3 dintr-o lovitură de pedeapsă obţinută de Zaluschi cu 20 de minute înainte de final, pentru ca tabela să fie închisă opt minute mai târziu de ultimul sosit, Vlad Tudorache.

Tudorache e singurul dintre noi veniţi care încă nu a fost anunţat oficial. Conform FRF ripensiştii au fost printre cei mai harnici la înregistrarea noilor achiziţii, pe listă fiind şi Caius Lungu, mutare neoficiliază însă şi de către club încă.

„Luceafărul Oradea are o echipă foarte bună şi o bază extraordinară.


Pe un teren foarte bun, am avut un joc foarte bun de pregătire. A fost un joc frumos, dar şi util. Ne-a ajutat să ne edificăm în anumite privinţe. Îi felicit pe jucătorii mei pentru ceea ce au reuşit în acest meci”, a declarat Alexandru Pelici după jocul din Bihor. În acest test a fost folosit încă un tânăr nou, Ionuţ Gavrilă (18 ani, ex-UTA).

Ripensia UVT: Păduraru (’46, Dobre) – Lungu (’70, Monea), Ţieranu (’46, Hecsko), Tînc, C. Toma – Neagu (’46, Burdeţ), Tudorache – Popovici (’55, Fotescu), Voinea (’75, Golda), Chera (’46, Gavrilă) – Golda (’46, Zaluschi).

Un amical „extra”, în vecini

Deşi iniţial ultima verificare a Ripensiei trebuia să fie cu Fortuna Becicherecu Mic, sâmbătă, programul a fost uşor schimbat. Roş-galbenii vor întâlni nou promovata timişeană în C mai devreme, vineri, de la ora 18.00, în Ciarda Roşie sau pe „Electrica”. Pentru ca ultimul test înaintea reluării campionatului să fie pe terenul concitadinei din B, ASU Politehnica. Jocul cu „Băieţii în ghete” e programat sâmbătă, pe „Ştiinţa”. Iniţial alb-violeţii şi-ar fi dorit un adversar din Ungaria pentru o „prezentare”, dar varianta a căzut. Cele două rivale locale s-au mai întâlnit într-un singur test, când ambele erau la începutul proiectului şi roş-galbenii au tranşat la scor acel duel, restul partidelor au fost oficiale şi avantajul e clar în favoarea echipei suporterilor la acest capitol.

Altfel, „Ripi” a aflat azi că va începe mai târziu campionatul 2019-20. Partida din deplasare cu FC Argeş a fost programată tocmai marţi, 6 august, de la ora 19.30. În timp ce ASU Poli joacă sâmbătă, 3 august, de la ora 11, cu Mioveni acasă.

Abonamente în vânzare

De notat că pentru noul sezon „Ripi” a pus în vânzare abonamente. Cardurile de suporter costă 200 de lei. Ele pot fi cumpărate de la Cafeneau Ripensia, de pe strada Alba Iulia. Pentru meciurile ediţiei următoare de campionat, copiii (sub 18 ani) vor beneficia de intrare liberă. Un bilet va costa 15 lei, a mai anunţat clubul timişorean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.