Propagandă disperată – odă primarului Timișoarei pentru pasajul subteran realizat de investitorii...

Propagandă disperată – odă primarului Timișoarei pentru pasajul subteran realizat de investitorii de la Iulius Town

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și echipa sa încearcă în fiecare zi să mai găsească un motiv de laudă pentru acesta și administrația pe care o conduce în ultimul an. S-a ajuns până acolo încât inclusiv lucrările realizate de firme private au ajuns să fie folosite ca arme de către propaganda edilului șef.


Ultimul exemplu – pasajul auto subteran realizat de investitorii de la Iulius Town. Ieri, pe pagina de Facebook, Like Tm, administrată de membrii familiei Robu, a fost postată cu lucrarea care este finalizată și textul ”E meritul domnului primar Nicolae Robu, pentru că a reușit să negocieze și să impună investitorului realizarea acestui tunel rutier! Astfel zestrea orașului crește cu investiție zero din bani publici!”.

Astăzi, Nicolae Robu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj despre proiectele de investiții și a anunțat că pasajul subteran ”este în fază finală de realizare de către Iulius Town, urmând să fie donat municipalității, conform condiționării noastre de la aprobarea investiției Iulius Town (…) Ei bine, al patrulea pasaj realizat pt Timișoara în acești 7 ani de când sunt Primar -în precedenții 50 nu s-a făcut niciunul!- va fi inaugurat la sfârșitul lunii August. Am făcut să-l avem pe gratis, disponibilizând, astfel, bani pt alte obiective din mulțimea pe care le necesită orașul”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.