Parcul de aventură din Nădrag, redeschis de autorități. Care este programul

Parcul de aventură din Nădrag, redeschis de autorități. Care este programul

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1629738832">

Parcul de aventură amenajat în pădurea aflată lângă localitatea timişeană Nădrag, pe o suprafaţă de un hectar şi jumătate, a fost recent redeschis pentru turişti, dar programul de vizitare este deocamdată doar în zilele de dumnică, între orele 11.00 şi 17.00. Accesul în parc s-ar putea însă extinde dacă primăria ar găsi un administrator căruia să-i încredinţeze parcul.

Aflat într-un peisaj de basm, pe o culme nu prea înaltă din marginea localităţii, la poalele vîrfului Padeş, parcul din Poiana Negri a fost inaugurat în urmă cu un an, iar pe suprafaţa lui au fost amenajate şase trasee de aventură marcate cu săgeţi, cu grade diferite de dificultate, accesibile atât pentru adulţi cât şi pentru copii. În parc există nu mai puţin de 64 de căţărători, traversări, platforme, săritoare şi tiroliene şi 40 de echipamente profesionale, pentru siguranţa vizitatorilor.

Surse foto: lugojexpres.ro, discovertimis.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.