Războiul Protecția Consumatorului – Primăria Timișoara continuă. Avertismentul tăios de la miezul...

Războiul Protecția Consumatorului – Primăria Timișoara continuă. Avertismentul tăios de la miezul nopții al lui Sorin Susanu

1
DISTRIBUIȚI

sorin susanu

Șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Vest, Sorin Susanu, a reacționat, aaeară, aproape de miezul nopții la ultimele declarații ale primarului Timișoarei legate de situația tramvaielor STPT, cărora li s-ar putea interzice circulația din cauza stării în care sunt.

”Domnul primar Robu recunoaște că a greșit! Primul pas către îndreptarea unei probleme este acela de a recunoaște respectiva greșeală. Nu sunt în totalitate convins că domnul primar chiar se “căiește” sau, pus în fața evidențelor nu mai are ce face. Este total anormal, să încerce de mai bine de 6 luni să demonstreze că ANPC-ul nu ar avea competențe legale în nici una dintre problemele care-l vizau direct sau indirect pe dânsul, decât să verifice și să îndrepte încălcările grave ale legislației în vigoare existente în societățile subordonate Primăriei Timișoara, nereguli care afectează grav cetățenii orașului pe care-l conduce”, a scris Susanu.

Șeful CPC Vest susține că după ce municipalitatea a pierdut procesul cu Protecția Consumatorului pe tema plății parcării doar prin SMS ” încearcă sș facă pe victima și să-și găsească diferite scuze.


Nu cred în naivitatea dânsului și dacă se va dovedi că a avut cunoștința despre neregulile descoperite de noi, va trebui sa răspundă”. Susanu se întreabă de ce nimeni nu a văzut până acum problemele și că se încearcă blocarea sa în problemele din Timișoara. ”Încercările numeroase de intimidare a mea (amenințări, plângeri, agresiuni verbale, obstrucționare a activității, etc etc) nu fac decât sa-mi întărească convingerea că anumite persoane și lideri locali au foarte multe lucruri și interese de ascuns”, a susținut șeful CPC Vest.

1 COMENTARIU

  1. În sfârşit un şef de instituţie ia atitudine împotriva mafiei locale care prin ,,încălcările grave ale legislației în vigoare existente” ,, afectează grav cetățenii orașului”.
    Da ,,au foarte multe lucruri și interese de ascuns”.
    Bravo domnule Sorin Susanu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.