Ripensia a suferit primul eşec în teste. Roş-galbenii au folosit un nou...

Ripensia a suferit primul eşec în teste. Roş-galbenii au folosit un nou mijlocaş în jocul cu CSM Reşiţa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia Timişoara a fost învinsă în Ciarda Roşie de CSM Reşiţa. Nou promovată în B, formaţia din Banatul Montan s-a impus cu 1-0 prin reuşita lui Dumitru Ene din prima repriză. La roş-galbeni a debutat un nou jucător în repriza secundă, mijlocaşul Vlad Tudorache care a evoluat în sezonul trecut la Energeticianul.

„Ripi” încă aşteaptă mutarea pe „Electrica”, acolo însă unde ACS Poli şi-ar putea continua activitatea în condiţiile în care baza de lângă „Dan Păltinişanu” ar putea fi eliberată pentru viitoarea sală polivalentă.

Astăzi timişorenii au suferit primul eşec în amicalele verii după ce câştigaseră testele mai uşoare, cu Topolovăţu şi Dudeştii Noi. Oaspeţii au înscris în minutul 34 prin D. Ene. Roş-galbenii puteau egala totuşi în minutul 52, când Neagu a lovit stâlpul din dreapta porţii cărăşenilor în urma unei lovituri libere de la distanţă. În ciuda ocaziilor gazdelor s-a încheiat însă 0-1!

Reşiţenii revin sâmbătă la Timişoara pentru jocul cu ASU Poli de pe Ştiinţa (ora 11). În timp ce Ripensia va evolua tot în Ciarda Roşie cu Dumbrăviţa, tot sâmbătă dimineaţă de la 11. Nu e exclusă ca meciul să înceapă mai repede, de la 10.00 dacă temperatura va fi ridicată.

„A fost un joc bun de pregătire.


Ne dă posibilitatea să vedem unde suntem. Încă e acea oboseală din cantonament. O repriză bună, chiar dacă am primit gol, am avut patru situaţii mari, ocazii de gol. Am ratat din păcate, la fel a fost şi începutul părţii secunde, uşor experienţa celor de la Reşiţa, în special la mijlocul terenului şi-a spus cuvântul. Acolo s-a făcut diferenţa şi uşor ne-am stins, n-am mai creat nimic. E timp să facem analize, e un joc care ne ajută. Le mulţumim celor de la Reşiţa că au venit şi le urez baftă”, a declarat Alexandru Pelici, „principalul” Ripensiei.

Ripensia UVT: Dobre – Lungu, Ţieranu, Hecsko, C. Toma – Stoi, Neagu – Fotescu, Voinea, Popovici – Golda. Au mai intrat: Mociu – A. Popa, Zaluschi, Burdeţ, Tudorache, Monea, Apro şi Staicu.

CSM Reşiţa: Zimmermann – Banac, Vasiu, Ehmann, Vădrariu, Săulescu, Breşneni, Poiană, Musteţa, D. Ene, Cioablă. Rezerve: Horvath – Dat, Cristea, Alex Manea, Caragea, Ben, Babei, Danci, Vlădia, Velici, Groza şi An. Rus. Antrenor: Leo Doană.

Vlad Tudorache în Ciarda

„Ripi” e aproape de o nouă mutare. Azi roş-galbenii l-au folosit pe mijlocaşul ofensiv Vlad Tudorache (24 ani), jucător remarcat sezonul trecut la Energeticianul, unde a avut patru reuşite în 27 de apariţii. „Vlad Tudorache a sosit de ieri, se vede că încă nu e în ritm, se antrenează cu noi, aşteptăm să vină actele. Cred că e un jucător care ne poate ajuta”, a spus Alex Pelici despre noul sosit.

„Nevoie de jucători buni e în permanenţă, vom vedea în jocurile următoare, există un semn de întrebare la fundaşii centrali, vom vedea acolo…”, a mai spus Pelici despre transferuri.

De partea cealaltă Leo Doană îl are din nou sub comandă pe atacantul timişorean Gelu Velici. „Nu ne interesează prea mult rezultatul, dar ne bucură dacă vin şi rezultatele pozitive. Mă bucur pentru echipa mea că a ascultat ce le-am cerut şi au pus în practică. Sunt încă jucători în teste. Velici a revenit, nu ştiu ce nu i-a plăcut, capriciile… mă bucur că a revenit şi trebuie să-l pun pe picioare, pentru că e în urmă faţă de cei care au făcut cantonamentul”, a conchis tehnicianul Reşiţei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.