SCM Politehnica începe seria jocurilor amicale. Handbaliştii alb-violeţi se pregătesc şi pentru...

SCM Politehnica începe seria jocurilor amicale. Handbaliştii alb-violeţi se pregătesc şi pentru Supercupă

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica s-a reunit săptămâna aceasta pentru un sezon pe mai multe fronturi. Alb-violeţii vor începe din weekendul următor să dispute şi jocuri-test cu adversari din Liga Zimbrilor şi nu numai.


Elevii lui Pero Milosevic vor deschide noul sezona inter prin jocul cu Dinamo din Supercupa României!

Poli are două jocuri cu CSM Reşiţa mai întâi, primul va fi vineri pe terenul nou promovatei cărăşene iar a doua zi se va juca la Timişoara. Urmează apoi ca pe 2 și 3 august violeții să participe la turneul de la Turda, alături de Minaur Baia Mare, CSM Reșița și gazdele de la Potaissa.

În 9 și 10 august timişorenii se deplasează peste graniţă, pentru două jocuri cu Oroshaza, în Ungaria. Iar în 16 și 17 august e programată Cupa Politehnica, la sala „Constantin Jude”, cu Metaloplastika Sabac, Potaissa și CSM Bacău.

În 25 august elevii lui Pero Milosevic, deţinători ai Cupei, au programat primul joc oficial al ediţiei interne 2019-20: Supercupa României cu Dinamo, campioana sezonului trecut.

Reamintim că handbaliştii alb-violeţi au început pregătirile în sala UVT Oituz, din cauza lucrărilor la parchetul „Olimpiei”. Condiţiile sunt departe de cele ideale pentru SCM Poli înaintea noului sezon, jucătorii pregătindu-se într-o sală în care în lipsa aerului condiţionat se deschid uşi şi ferestre pentru aerisire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.