Primul nume confirmat la SCM Timişoara pentru noul sezon e cel al...

Primul nume confirmat la SCM Timişoara pentru noul sezon e cel al căpitanului. Nikola Pesakovic continuă pe Bega

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / SCM Timişoara

SCM Timişoara a confirmat primul nume care va face parte sigur din lotul „leilor” în noul sezon. Sârbul Nikola Pesakovic rămâne la alb-violeţi, care mai încearcă în această perioadă să-şi asigure şi serviciile altor componenţi din echipa care a încheiat ediţia 2018-19 pe Bega.

„Leii din Banat” sunt acum siguri că vor rămâne în elita baschetului românesc şi au trecut la următoarea etapă – semnarea înţelegerilor cu jucătorii doriţi sub comanda lui Dragan Petricevic.


Dacă Baciu (Oradea) şi Diculescu (Craiova) au părăsit echipa deşi erau doriţi în continuare, Pesakovic (28 ani) a acceptat o nouă propunere. Fundaşul sârb originar din Cacak a fost liderul echipei la pase în sezonul trecut, în care a înregistrat următoarele cifre: 117 pase decisive, în 34 de partide, adică o medie de 3.44/meci, 10.29 puncte/meci și 2.0 recuperări/meci.

„Sunt foarte fericit să continuu la Timișoara și sper să avem rezultate bune, sezonul viitor. Mai bune decât rezultatele din cel încheiat. Ca întotdeauna, sunt pregătit să ofer totul pentru suporterii noștri și pentru club, ca să ne atingem obiectivele. HAI LEII!”, a spus Nikola Pesakovic după semnarea contractului.

Timişorenii vor mai păstra jucătorii tineri şi doresc de asemenea păstrarea mai multor seniori din lotul vechi, următorii pe listă fiind Milos Komatina şi Sherwood Brown. Vor exista în mod logic şi mai multe sosiri pentru completarea lotului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.