Sute de amenzi aplicate de polițiștii locali pe segway, în ultimele două...

Sute de amenzi aplicate de polițiștii locali pe segway, în ultimele două luni. Ce nereguli au descoperit

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1898057924">

segway

Poliția Locală Timișoara informează că patrularea cu ajutorul segway-urilor din dotare se dovedește o activitate extrem de utilă pe perioada de vară, când sunt folosite în special pentru prinderea șoferilor care-și lasă mașinile pe pistele de biciclete.

Astfel, în ultimele două luni, polițiștii locali au aplicat un număr de 733 de amenzi șoferilor care și-au parcat mașinile pe pistele pentru bicicliști din zona centrală, dar și din alte zone din oraș.

„Reamintim că sancțiunile pentru astfel de fapte sunt între între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, respectiv oprire sau staționare pe piste. Poliția Locală atrage atenția conducătorilor auto să respecte legislația referitoare la oprire și staționare și să țină cont de indicatoarele și marcajele rutiere pentru a evita sancțiunile și chiar ridicarea autovehiculelor”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Totodată, reprezentanții instituției fac apel la timișoreni ca, în cazul în care observă nereguli sau probleme care intră în competența sa să sune la numerele de telefon 0256.968 și 0256.246.112, iar pentru cazurile în care sunt observate autovehicule pe pistele pentru bicicliști este valabil și numărul de telefon 0356.913, linie special înființată pentru astfel de sesizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.