Zidul unei case din Timișoara s-a prăbușit, victimă prinsă sub dărâmături

Zidul unei case din Timișoara s-a prăbușit, victimă prinsă sub dărâmături

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1614807831">

Un perete s-a prăbușit pe strada Rusu Șirianu din Timișoara, două persoane fiind rănite în urma incidentului. Una dintre victime a fost prinsă sub dărâmături, fiind nevoie de intervenția pompierilor. ISU Timiș a trimis la fața locului o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, un ofițer și 10 subofițeri.

Cele două victime lucrau la dărâmarea zidului care s-a prăbușit peste ei, fără echipament de protecție, în tricou i pantaloni scurți. Bărbatul rănit ușor a ieșit singur dintre resturile peretelui, în timp ce muncitorul care a suferit răni mai grave se afla sus pe zid și a fost la un pas de moarte, o bucată mare din perete oprindu-se la o palmă distanță de capul său, în momentul prăbușirii. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital.

De menționat că pe site-ul Primăriei Timișoara nu apare nicio autorizație pentru demolarea vreunui corp de clădire la adresa respectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.