Formația Phaser susține un concert alături de invitatul special „Vita“, solistul celor...

Formația Phaser susține un concert alături de invitatul special „Vita“, solistul celor de la Implant pentru Refuz

0
DISTRIBUIȚI
Solista formației Phaser, Carina Dumitru va cânta alături de „Vita“

Formația Phaser va susține un concert „acasă“, evenimentul avându-i ca invitați speciali pe solistul trupelor Blazzaj și Implant pentru Refuz, Octavian „Vita“ Horvath și DJ Kuky.
Anul trecut, de Ziua Națională, Phaser și Octavian „Vita” Horvath au lansat împreună „Erou”, un single manifest cu un mesaj puternic și mobilizator. “Erou este o piesă destul de diferită de ceea ce am realizat noi până acum, atât ca stil muzical, cât și ca text. Sperăm ca mesajul să fie încurajator și mobilizator. Putem fi cu toții eroi în viața de zi cu zi, cât timp avem curajul să ne exprimăm ideile și să susținem valorile în care credem!”, spuneau cei de la Phaser.

Solista grupului Phaser, Carina Dumitru, a cochetat cu muzica încă din fragedă pruncie, crescând într-o familie pasionată de notele muzicale.


Până la terminarea liceului, Carina a evoluat alături de colegii ei de trupă în orașul natal Reșița, unde formația a făcut primii pași în consacrarea pe plan național. „De când eram mică, mi-a plăcut muzica. Bunicul meu era toboșar și trompetist, cânta într-o formație la Băile Herculane, iar tatăl meu a cochetat cu chitara. Am ajuns în Phaser în timpul liceului, eu făceam parte din corul școlii. Profesoara mea de muzică m-a recomandat pe mine și așa am ajuns să cântăm pentru prima dată în 8 martie 2007. Primul nostru recital a avut loc la un chef de firmă, unde lucra mama lui Radu, basistul nostru. Acolo aveam și sala de repetiții. A fost un haos general. Aveam primul concert și nu aveam nici un nume. Până la urmă Radu și Râzvan Pomoja , care era chitaristul nostru din acea vreme, au pus ochii pe o pedală pe care scria Phase Shifter. De aici a venit numele nostru de Phaser, de la pedala aia. Și a rămas cu noi, n-am mai căutat alt nume după“, spune solista.

Odată cu terminarea liceului, tinerii muzicieni care și-au început cariera sub numele de Phaser s-au mutat la Timișoara la facultate. După un start în care formația s-a concentrat pe compoziții proprii „mai spre blues“, încet – încet trupa a cotit-o spre cover-uri, la sugestia celor care i-au chemat să susțină primele recitaluri într-un bar din Timișoara. În ultima vreme formația Phaser a lansat câteva compoziții proprii, bine primite de melomani.

Concertul formației Phaser va avea loc miercuri, 4 septembrie, de la ora 19, la D’Arc pe Mal, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.