A început BAC-ul de toamnă. Sute de absolvenți de liceu din Timiș,...

A început BAC-ul de toamnă. Sute de absolvenți de liceu din Timiș, așteptați la examen

0
DISTRIBUIȚI

Din nou emoții pentru absolvenții de liceu. Astăzi s-a dat startul probelor scrise din cadrul sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat, cu cea la Limba Română. Potrivit datelor făcute publice de Inspectoratul Școlar Timiș, 650 de candidați sunt așteptați la proba scrisă de astăzi.

Sesiunea de toamnă a BAC-ului continuă joi cu proba scrisă la Limba Maternă, care va fi susțină de șapte candidați din Timiș, iar vineri, 23 august, are loc proba obligatorie a profilului și specializării, la care sunt așteptați 937 de absolvenți de liceu.


Examenul se încheie luni, 26 august, cu proba la alegere a profilului și specializării, care va fi susținută de 823 de candidați.

Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) se desfășoară în zilele de 27 august și 28 august, fiind urmată de evaluarea competențelor în limba maternă (proba B) în 29 august. Evaluarea competenţelor digitale (proba D) are loc în zilele de 30 august și 2 septembrie, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programată în zilele de 2 și 3 septembrie.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 3 septembrie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12:00 și 16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 7 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.