O nouă distincție specială pentru mezzosoprana Aura Twarowska

O nouă distincție specială pentru mezzosoprana Aura Twarowska

0
DISTRIBUIȚI

Mezzosoprana Aura Twarowska se pregătește să primească o nouă distincție specială, „Premiu de Excelenţă pentru întreaga carieră artistică şi pentru promovarea culturii române în ţară şi în străinătate“, care îi va fi acordat de către Classics for Pleasure – cel mai mare festival clasic în aer liber din Ardeal, la care sunt invitaţi în jur de 300 de artişti.

Evenimentul va avea loc în perioada 15 – 17 august, la Sibiu.  Anul acesta festivalul a ajuns la a IX-a ediţie şi promite un program de excepţie pentru toate gusturile: musical, muzică simfonică, chitară clasică, muzică de film, toate în interpretarea unor artişti ce s-au remarcat pe marile scene ale lumii.


Festivalul se va deschide pe  15 august cu un concert somptuos în Piaţa Mare din Sibiu, dedicat celor mai frumoase coloane sonore care au revoluţionat lumea musicalului si a muzicii de film.

Pe 16 august melomanii vor fi răsfăţaţi cu două concerte: muzică inedită de chitară în Biserica Ursulinelor şi un concert de înaltă ţinută cu repertoriu clasic în Piaţa Mare; închiderea va avea loc pe 17 august cu tradiţionalul concert Proms of Delight ce va aduce pe scena din Piata Mare celebrităţi ale muzicii clasice. Vedetele festivalului de anul acesta vor fi Aura Twarowska, Rebekka Hartmann şi a sa magică vioară Stradivarius, Junping Qian, Anton Shaburov, Paula Iancic, Mihai Urzicama, Trio Zamfirescu, Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian din Bucureşti şi, bineînţeles, Orchestra Filarmonicii din Sibiu.

La finalul festivalului, Elite Art Club pentru Unesco îi va acorda mezzosopranei Aurei Twarowska un Premiu de Excelenţă pentru întreaga carieră artistică şi pentru promovarea culturii române în ţară şi în străinătate. Festivalul Classics for Pleasure este organizat de Elite Art Club pentru UNESCO şi cofinanţat de Primăria Municipiului Sibiu. Obiectivul său este promovarea muzicii clasice în rândul publicului şi a excelenţei culturii sibiene la nivel naţional şi internaţional. Proiectul este realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.