Pistă de biciclete din Sânandrei până la Timișoara. Când va fi realizată

Pistă de biciclete din Sânandrei până la Timișoara. Când va fi realizată

0
DISTRIBUIȚI

verde pentru biciclete

Vești bune pentru locuitorii din comuna Sânandrei. Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat că odată cu extinderea la patru benzi a drumului care face legătura dintre Sânandrei și șoseaua Timișoara – Arad, va fi amenajată și o pistă de biciclete.

„M-am întâlnit astăzi cu locuitorii din comuna Sânandrei să discutăm despre proiectele de dezvoltare ale comunei dar și ale Consiliului Județean. Totodată, am vrut să-i asigur personal pe cetățeni de faptul că proiectul de extindere la 4 benzi a drumului care face legătura dintre Sânandrei și șoseaua Timișoara – Arad, va avea și pistă de biciclete.


Am încercat să găsim împreună soluții pentru problemele administrative pe care le au și cu siguranță vom ține cont de sugestiile lor. A fost o dezbatere constructivă și cu siguranță vom mai organiza astfel de întâlniri”, a scris șeful CJ Timiș, pe Facebook.

Potrivit reprezentanților Primăriei Sânandrei, principalii beneficiari ai proiectului de lărgire la patru benzi a drumului județean 692, care leagă Timișoara de Sânandrei, sunt cei aproape 6.000 de locuitori din comună, la care se adaugă cei care utilizează traseul în scopuri comerciale sau cei ce se află în tranzit spre alte localități.

Vă reamintim că la sfârșitul lunii mai, Consiliul Județean Timiș a contractat, prin licitație, serviciile de elaborare a studiului de fezabilitate pentru lărgirea la patru benzi a drumului județean 692, sectorul dintre DN 69 și Sânandrei. De asemenea, prestatorul va elabora și documentațiile privind exproprierea terenurilor, necesare executării lucrărilor. Instituția a alocat 75 de zile pentru realizarea SF-ului și 100 de zile pentru obținerea terenului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.