PSD Timiș: PNL a reușit să jignească peste un milion de români...

PSD Timiș: PNL a reușit să jignească peste un milion de români care muncesc zi de zi în această țară

1
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș a reacționat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, cu privire la afirmațiile făcute de senatorul liberal Florin Cîțu referitoare la bugetari, care ar trebui „să accepte să muncească fără vouchere, tichete de vacanță, tot felul de sporuri, pensii speciale și mai ales trebuie să accepte să fie concediați atunci când nu-și fac treaba”.

Astfel, reprezentanții PSD Timiș consideră că „PNL a reușit să jignească peste un milion de români care muncesc zi de zi în această țară” și le-a solicitat liberalilor să-și ceară scuze în fața românilor pentru declarațiile făcute de senatorul Florin Cîțu.

„În urma declarațiilor făcute de liberalul Florin Câțu, considerăm că ar trebui ca acesta să demisioneze de urgență din Senatul României, iar liberalii să își ceară scuze public și să-l excludă din partid. Cel pe care îl visau viitor ministru de finanțe, actual senator și ales de oamenii simpli pe care îi privește acum de sus, este un personaj anti-sistem democratic, care nu înțelege rostul pompierilor, medicilor, profesorilor, polițiștilor sau funcționarilor publici într-o țară”, a transmis PSD Timiș.

Totodată, reprezentanții filialei județene consideră că PNL și USR îi „disprețuiesc” pe angajații la stat, „pe motiv că aceștia nu mai vor să îi voteze”.

„În calitate de președinte al unei instituții a statului, în care sunt angajate, pe baza unor contracte de muncă, persoane cu experiență și cu o anumită pregătire profesională, sunt revoltat de faptul că un senator PNL își permite să atace declarativ o categorie de oameni ce muncește zilnic pentru statul român.


Întrebându-mă ce ar mai putea urma, constat cu foarte mare uimire faptul că, după ce liberalii au fost îndemnați chiar de către liderul lor «să atace fiecare ales PSD cu parul» după ce au propus tăierea salariilor specialiștilor din domeniul IT, iată că acum le-au pus gând rău și funcționarilor publici. Este incredibil unde s-a ajuns și este extrem de gravă mentalitatea care bântuie dreapta românească”, a declarat președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

PSD Timiș mai arată că astfel de declarații sunt „dovada cea mai clară” a faptului că PNL sau USR nu merită să ajungă la guvernare sau să dea președintele acestei țări.

„Singura modalitate în care se fac remarcați politicienii de dreapta sunt atacurile și disprețul la adresa românilor, tăierile de pensii, de salarii, de tichete de masă, dezbinarea și distrugerea a tot ceea ce s-a construit până acum. Se grăbesc să iasă cu declarații populiste, dar nu reușesc decât să își arate adevăratul caracter plin de ură la adresa oamenilor simpli din țară. Cu PSD la guvernare, România a reușit să crească nivelul de trai al fiecărui român, a reușit să țină medicii acasă (triplarea salariilor), a reușit să fie a doua țară din Europa cu cea mai mare creștere economică. Cu măsurile propuse de PNL și USR românilor li se vor tăia salariile, pensiile, vor fi eliminate voucherele de vacanță, tichetele de masa, subvențiile etc”, se arată în comunicat.

1 COMENTARIU

  1. florin citu are dreptate , muncitori din sectorul privat sunt discriminati. pe langa faptul ca nu se vede o crestere a randamentul invatamantului doar diplome pe banda rulanta iar la doctori nu ajungi sa beneficiezi de analize gratuite doar daca astepti cateva luni si nu dai bani, 45%este foarte mult sa ti se ia din salariu cand patronii nu sunt obligati sa dea mai mult decat salarul minim pe economie. nu munceste un profesor mai mult ca un tamplar sau un muncitor pe santier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.