SCM Politehnica luptă cu Dinamo pentru Supercupă. Pero Milosevic: „Uităm dificultățile pe...

SCM Politehnica luptă cu Dinamo pentru Supercupă. Pero Milosevic: „Uităm dificultățile pe care le traversăm”

0
DISTRIBUIȚI
În imagine, Cupa României 2019

Handbaliştii alb-violeţi pot începe sezonul 2019-20 cu un nou trofeu. Deţinătoare a Cupei României, SCM Politehnica dă piept duminică cu rivala Dinamo, campioana la zi, pe teren neutru, la Braşov. Pero Milosevic, tehnicianul alb-violeţilor, e optimist deşi elevii săi nu s-au bucurat de cele mai bune condiţii financiare şi de pregătire în această vară.

După teste şi Cupa Poli, câştigată de timişoreni în Sala UVT, căci „Olimpia” nu a fost disponibilă din cauza lucrărilor la parchet, alb-violeţii se află în drum spre centrul ţării pentru primul meci oficial al noului sezon. Bănăţenii luptă pentru un trofeu pe care nu-l au în palmares: Supercupa. Pe lângă discomfortul de care au avut parte fizic poliştii prin antrenamentele într-o sală până la urmă neconformă, către echipele de sub tutela SCM s-a ajuns iarăşi la restanţe de două luni.

„Avem un meci special contra unei Dinamo, care și-a făcut o echipă și mai bună decât în sezonul anterior și își dorește un pas în plus în Liga Campionilor.


Asta nu înseamnă însă că suntem învinși dinainte; avem și noi jucători de calitate, vom lupta la maximum, avem filosofia noastră de joc, și cu siguranță vom da totul pentru a câștiga acest meci. Suntem destul de bine, la acest moment, din punct de vedere fizic. Din punct de vedere moral, uităm dificultățile pe care le traversăm atunci când vine un meci de importanța celui din Supercupa României. Noi și Dinamo ne cunoaștem suficient de bine ca loturi și cred că nu pot apărea surprize. Adversarii noștri au fiecare post acoperit cu cel puțin doi jucători foarte buni, iar pe pivot au chiar trei. În plus, apărarea lor îi are în mijloc pe Savenco și pe noul pivot egiptean, chiar nu vezi poarta de ei. În ce ne privește, am demonstrat de multe ori că știm să jucăm destul de bine contra lui Dinamo” a spus Pero Milosevic.

Timişorenii nu pot miza în acest start de sezon pe portarul Cristian Tcaciuc, operat la menisc. Fanii care doresc să susţină echipa în sud-estul Ardealului vor beneficia de transport şi intrare gratuită, plecarea e în ziua meciului, 25 august, şi clubul pune la „bătaie” 40 de locuri. Rezervări și detalii la 0774.023.798.

Supercupa României SCM Poli – Dinamo e duminică, de la ora 14.30, în timp SCM Rm Vâlcea – CSM București, întâlnirea de la feminin din aceeaşi competiţie, e de la ora 17.30, tot la Braşov. După acest joc alb-violeţii se vor îndrepta către Bucureşti, deoarece miercuri au joc cu Steaua în prima etapă a Ligii Zimbrilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.