Șoferii de camioane, „luați la ochi” de Poliția Locală Timișoara. Câte sancțiuni...

Șoferii de camioane, „luați la ochi” de Poliția Locală Timișoara. Câte sancțiuni au fost aplicate

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au continuat să acționeze pe linia depistării conducătorilor de autovehicule de mare tonaj care nu respectă prevederile actelor normative în vigoare referitoare la circulația mașinilor grele pe raza municipiului Timișoara, existând sesizări de la cetățeni pe această linie, dar și constatări ale polițiștilor locali în timpul patrulărilor efectuate.

„În ultimele două zile, 13 conducători de autovehicule de mare tonaj au fost depistați încălcând legislația în vigoare referitoare fie la pătrunderea prin locuri în care accesul autovehiculelor de mare tonaj este interzis, conform OUG 195/2002, fie neachitând taxa de tranzit pe raza municipiului conform HCL 638/2013 sau neasigurând marfa transportată și punând astfel în pericol ceilalți participanți la trafic conform HCL 371/2007, acumulând sancțiuni de peste 16.000 lei.


Astfel de situații au fost constatate în zonele Amurgului, Bogdăneștilor, Gr. Alexandrescu, Buziașului. Poliția Locală Timișoara continuă acțiunile pe această linie și atrage totodată atenția conducătorilor auto de autovehicule de mare tonaj să respecte legislația în vigoare și, de asemenea, să se informeze atunci când ajung în Timișoara, să urmărească indicatoarele rutiere care restricționează sau interzic accesul pe anumite sectoare de drum, să achite taxele în cazul în care tranzitează Timișoara, să nu parcheze autovehiculele grele pe teritoriul Timișoarei și să nu circule decât pe rutele stabilite”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Astfel de acțiuni sunt organizate periodic pe polițiștii locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.