Tragedie la vânătoare – un bărbat și-a împușcat mortal fratele în vârstă...

Tragedie la vânătoare – un bărbat și-a împușcat mortal fratele în vârstă de 16 ani

0
DISTRIBUIȚI

Tragedie petrecută aseară în timpul unei partide de vânătoare – un adolescent de 16 ani a fost împușcat mortal. Polițiștii au fost alertați, aseară, în jurul orei 22,30, că pe un teren agricol dintre zona localităţilor Iaz şi Ciuta,  un tânăr de 27 de ani care era la vânătoare și-a împușcat fratele în vârstă de 15 ani.

Vânătorul și-a dus fratele la spitalul din Caransebeș, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul, conform adevarul.ro.

„Din primele verificări a rezultat faptul că în data de 14 august, apelantul, un bărbat de 27 de ani ar fi plecat cu un autoturism, împreună cu fratele său și cu încă un bărbat, la vânătoare, într-o zonă situată între localitățile Iaz și Ciuta, având asupra lor o armă de vânătoare, deținută legal de acesta.


Ajungând în proximitatea locului de vânătoare, bărbatul de 27 de ani, având asupra lui arma de vânătoare, ar fi coborât din mașină împreună cu fratele său, și s-ar fi poziționat într-un lan de porumb, cu scopul de a aștepta vânatul. La un moment dat, acesta ar fi observat mișcare în lan și crezând că este vânat, ar fi tras cu arma de vânătoare în direcția respectivă, moment în care ar fi auzit vocea fratelui său, strigând că l-a împușcat”, susțin cei de la IPJ Caraș-Severin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.