Un bărbat peste care s-a surpat un mal de pământ, salvat de...

Un bărbat peste care s-a surpat un mal de pământ, salvat de pompieri după o operațiune de 8 ore, a murit la spital

0
DISTRIBUIȚI

Bărbatul în vârstă de 54 de ani din județul Arad, peste care luni s-a prăbușit un mal de pământ în timpul unor lucrări, fiind scos după o intervenție de opt ore a pompierilor, a murit la spital.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Arad, Simina Roz, a declarat, miercuri, că bărbatul în vârstă de 54 de ani a murit marți seara, fiind internat pe Secția de Anstezie și Terapie Intensivă.

În cursul zilei de miercuri, urmează să se realizeze autopsia, pentru a se stabili cauzele exacte ale morții.

Surse medicale au afirmat că bărbatul peste care s-a prăbușit un mal de pământ a ajuns la spital după ce a fost scos de pompieri după o intervenție de opt ore, având o contuzie pulmonară și un traumatism toraco-abdominal. Bărbatul a avut mai multe organe interne afectate ca urmare a presiunii pământului asupra corpului său.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă in rem.

De asemenea, și Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad a început o anchetă și face cercetări, fiind vorba despre un accident de muncă.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani fusese prins sub un mal de pământ, la o adâncime de aproximativ trei metri, luni, în timpul unor lucrări de extindere a rețelei de canalizare în localitatea Gurahonț, din județul Arad. La locul intervenției s-au deplasat mai mulți pompieri, care au reușit să îl scoată pe bărbat în viață după opt ore.


La misiune a participat și fiul bărbatului, care lucrează în cadrul ISU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.