Amenzi de peste 100.000 de lei după o razie de câteva ore...

Amenzi de peste 100.000 de lei după o razie de câteva ore a polițiștilor timișoreni

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii timişeni au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului şi în comunele limitrofe. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 102.000 lei.

„În noaptea de 20 spre 21 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier împreună cu cei de Ordine Publică au acționat pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza municipiului şi în comunele limitrofe.


Astfel, între orele 19.00 – 03.00, au fost organizate acțiuni cu scopul de a preveni şi combate principalele cauze generatoare de accidente, la care au participat poliţişti de ordine public şi rutieră. Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 318 sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 102.900 de lei”, a transmis IPJ Timiș

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 32 de permise de conducere și au retras 17 certificate de înmatriculare.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Ati uitat sa precizați ca nenorocitul care a fugit de politie,care era și beat și drogat
    Care defapt nu avea nici măcar permis de conducere. A foat iertat de polițiști!!! Este posibil așa ceva in 2019???? Beat,drogat,fără permis,droguri asupra lui și fuga de politie…Lasă-l liber????? Inacceptabil!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.