Bărbat din Timiș trimis în judecată pentru că și-a omorât fratele

Bărbat din Timiș trimis în judecată pentru că și-a omorât fratele

0
DISTRIBUIȚI

O teribilă crimă a fost comisă în localitatea timișeană Cornești, care aparține de comuna Orțișoara. Incidentul a avut loc la mijlocul săptămânii trecute, când un bărbat și-a înjunghiat fratele în piept. Procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul C.P.


sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (omor asupra unui membru de familie).

„În sarcina inculpatului s-a reținut că la data de 18.09.2019, în jurul orei 19.00, în interiorul unui imobil situat în localitatea Cornești, comuna Orțișoara, județul Timiș, i-a aplicat victimei C.M., fratele său, o lovitură de cuțit în zona toracelui, înjunghiindu-l, în urma acestei lovituri victima suferind leziuni traumatice care au condus la deces. În data de 19.09.2019, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis propunerea și a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului, pe o durată de 30 de zile”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept.

Procurorii fac precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.