Dan Barna, validat președinte al USR în cadrul congresului organizat la Timișoara

Dan Barna, validat președinte al USR în cadrul congresului organizat la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

dan barna

Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale, a fost validat, astăzi, în cadrul unui congres național organizat la Timișoara, președinte al USR, obținând 439 din cele 478 de voturi exprimate.

Dan Barna, președintele ales al USR și candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale din luna noiembrie, a fost validat în această funcție, obținând 439 din cele 478 de voturi exprimate, în cadrul Congresului Naționale care se desfășoară la Timișoara în acest weekend. De asemenea, Dan Barna a obținut 14 voturi contra, iar 25 de persoane s-au abținut.

”Este o enormă bucurie să fiu în Timișoara alături de dvs. astăzi. Suntem la congresul USR, partidul nostru a făcut timp de trei ani istorie. Suntem în prezent în cadrul Alianței USR-PLUS și suntem alianța pe care se bazează viitorul României, alianța în care oamenii își pun toată speranța. Astăzi am început cele două zile de congres USR în care ne alegem noua conducere a partidului. Tocmai am fost validat pentru poziția de președinte al USR, în urma membrilor tuturor membrilor.


Le mulțumesc colegilor mei din congres pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. În această după-amiază vom alege și următorul Birou Național al USR, care va duce USR la guvernare, care va face parte din ceea ce înseamnă Alianța USR-PLUS și speranța reală că România se însănătoșește. Mâine vom mai avea câteva activități legate de completarea și modificarea statutului, astfel încât mâine, la ora 18.00, vom avea un miting electoral în cadrul candidaturii mele pentru președinția României”, a declarat Dan Barna, în cadrul unei conferințe de presă organizată după validarea în funcția de președinte al USR.

Dan Barna a fost întrebat de către un jurnalist care este candidatul cu care crede că va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, afirmând că ”eu cred și sunt foarte optimist că România va avea pentru prima dată după 30 de ani șansa să aleagă în turul doi între două variante de Românie, între președintele în funcție, candidatul PNL, și persoana mea, Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS. Este un mesaj că România se însănătoșește și este cumva un mesaj că după trei ani de abuzuri ale PSD asupra României, oamenii au înțeles că acest mamut obosit trebuie să se retragă din istoria curentă”.

În cursul zilei de astăzi, la Timișoara, în cadrul Congresului Național al USR vor fi aleși noii membri ai Biroului Național și ai Comisiilor Naționale de Arbitraj și Cenzori, rezultatele urmând a fi anunțate duminică. De asemenea, duminică, începând cu ora 18.00, Congresul Național al USR se va încheia în Piața Libertății din Timișoara cu o întâlnire cu simpatizanții partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.