Două firme cer falimentul pentru STPT din cauza datoriilor neplătite de un...

Două firme cer falimentul pentru STPT din cauza datoriilor neplătite de un an de zile. Reacția directorului Bitea

0
DISTRIBUIȚI

bilet stpt

Două firme cer Tribunalului Timiș declararea falimentului Societății de Transport Public Timișoara din cauza facturilor neachitate. Dosarul a fost înregistrat la sfârșitul săptămânii trecute, cei doi creditori care au cerut declanșarea procedurii fiind Macipa SRL și Pro Tyres SRL.

Firma Macipa SRL, prin avocat Ioana Banu, a cerut declanșarea procedurii de insolvență deoarece s-au adunat facturi neachitate de STPT încă din august 2018, în valoare totală de 88213,55 lei.


”De-a lungul anilor, relațiile comerciale dintre părți au decurs relativ bine, existând situații în care au mai fost întârzieri la plată, dar care s-au rezolvat într-un termen rezonabil. Din păcate, din luna august 2018 debitoarea nu a mai respectat termenul de plată și nici nu a mai achitat către subscrisa facturile restante, în ciuda numeroaselor promisiuni făcute”, se arată în acțiunea depusă în instanță.

Nicolae Bitea, directorul STPT, a declarat că ”datoriile care au dus la declanșarea acestui proces le vom plăti în cel mai scurt timp”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.